Zamena razvodnog ormana Beograd hitne i regularne intervencije
– 011/39-45-264; 064/61-30-410. Profesionalno i pedantno od strane stručnih električara.

Električar Beograd Tim obezbeđuje profesionalne električarske usluge na celoj teritoriji Beograda i okoline. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju kvaliteta.


ZAMENA RAZVODNOG ORMANA

  • Stručna i pouzdana usluga;
  • kvalifikovani električari;
  • dostupni radi hitnih intervencija;
  • povoljne cene;
  • obezbeđivanje materijala (po dogovoru);
  • izdavanje računa;
  • garancija.

MB Elektro Tim Vam obezbeđuje adekvatnu i pouzdanu uslugu koju obavlja prateći sve smernice naše struke.

ZAMENA RAZVODNOG ORMANA

Profesionalna zamena razvodnog ormana Beograd, poštujući ugovorene rokove. U slučaju da Vam je potrebna hitna zamena razvodnog ormana, dostupni smo svim danima u godini. Bitno je naglasiti da stari razvodni ormani mogu da nanesu veliku štetu ukoliko se ne zamene na vreme.

razvodni-orman-izgoreo-električar-beograd-tim

Razvodni orman izgoreo – Električar Beograd Tim

Zamena razvodnog ormana Beograd – kada ga treba zameniti?

  • U slučaju starog razvodnog ormana;
  • ukoliko primetite da razvodni orman ne funkcioniše pravilno;
  • ako su vidljiva oštećenja na ormanu.

Zamena ormana obavlja se isključivo od strane stručnog lica – električar!


Pouzdana usluga

MB Elektro Tim obezbeđuje stručne, povoljne usluge uz izdavanje računa i garancije na sve obavljene radove. Naši električari su vrsni majstori svog zanata i kao takvi zamenu razvodnog ormana obavljaju rutinski i skoro svakog dana.

Iza nas su stotine zamenjenih i ugrađenih razvodnih ormana. Na Vama je da nas pozovete, kolege će obezbediti razvodni orman i zameniće njime stari. Nakon urađenog posla, kolege puštaju sve instalacije u rad.

Od nas očekujte profesionalnu uslugu tokom cele sedmice i u slučaju havarije hitne intervencije. Brzo dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini radi sanacije posledica havarije ili da sprečimo havariju.

Važno!

Ne preporučuje se zamena ormana od strane nestručnog lica! Pogrešna (nestručna) zamena može da izazove velike probleme poput požara. Takva situacija može pored materijalne štete da donese i povređivanje lica. Zato, naš tim preporučuje da se zamena razvodnog ormana obavi od strane stručnog lica!

Zakazivanje

U glavnom zamena razvodnog ormana se radi po hitnom postupku i tu možete u potpunosti da računate na naše kolege. Ali, ukoliko je potrebno da se odredi termin, stojimo Vam na raspolaganju. Sa kolegama se možete brzo dogovoriti oko termina i da li je potrebno da kolege obezbede materijal za rad. To je sve. Profesionalni tim električara Vam stoji na raspolaganju.

Vaš Električar Beograd Tim