Ukoliko tražite pouzdanog električara na pravom ste mestu.


Poslujemo više od 30 godina na teritoriji grada Beograda i okoline. Broj obavljenh intervencija govori o našoj posvećenosti radu – preko 35 000  intervencija.

Pouzdan električar Beograd

Naši klijenti od nas mogu očekivati čist profesionalizam, pedantan i častan rad. Svaka intervencija se obavlja u najkraćem mogućem roku uz obaveznu garanciju na sve izvedene radove. Pored navedenog, od nas možete da dobijete stručan savet u vezi naših usluga i elektromaterijala.

Obaljamo sve električarske usluge, poslujemo sa fizičkim i pravnim licima. Naše usluge možete platiti gotovinski ili putem računa. Takođe, imate mogućnost zakazivanja električarskih intervencija i do nekoliko dana u napred.

Naš tim se sastoji isključivo od stručnih električara koji svoj posao obaljaju strogo prateći protokol firme i standarde.

Pouzdan električar

  • Standardne usluge;
  • hitne intervencije;
  • dolazak u kratkom roku;
  • iskusni eletričari;
  • obezbeđivanje elektromaterijala;
  • račun;
  • garancija.

Bilo da je reč o standardnoj usluzi u toku dana ili hitnoj intervenciji u pola noći, naše usluge su na visokom niovu. Kolege sam Vam uvek na raspolaganja radi svih eletričarskih usluga.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


ugradnja-led-osvetljenja-u-plafonu-elektricar-beograd-tim

Ugradnja led osvetljenja u plafonu – Elektricar Beograd tim


Pouzdanost i kvalitet

Svim klijentima obezbeđujemo pouzdanu i kvalitetnu uslugu. Bez obzira o kojoj je usluzi reč, kvalitet i pouzdanost su zagarantovani. Naravno, brzina i efikasnost su na visini zadatka. Kolege su vrsni majstori i svakom poslu pristupaju krajnje profesionalno. Takođe, prilikom rada koristimo moderne alate i isključivo kvalitetan elektromaterijal. Time dodatno učvršćujemo pozdanost naših usluga.

Bez obzira da li montirali luster ili vršili zamenu celokupnih elektroinstalacija u Vašem objektu, kvalitet je zagarantovan. Pravilnik naše struke je jasan i nema mesta greškama već isključivo suvom profesionalizmu, što možete da očekujete od nas.


Montaža osvetljenja Beograd - Električar Beograd Tim

Montaža osvetljenja Beograd – Električar Beograd Tim


Zakazivanje intervencije

MB Elektro Tim Vam omogućava da zakažete intervencije kada Vama odgovara na osnovu Vaših obaveza. Jednostavno se dogovorite sa kolegama kada je Vama najbolji termin za izvođenje naše usluge. Ukoliko imate potrebu da kolege dođu po hitnom postupku i reše problem sa elektroinstalacijama ili bilo koji drugi problem, dovoljno je da naznačite to kolegama. Naš tim će kod Vas doći u najkraćem mogućem roku. Sa kolegama se dogovorite ko obezbeđuje elektromaterijal, i za taj deo naše usluge se možete osloniti na naše kolege.

Vaš Električar Beograd Tim