ELEKTRIČAR VRAČAR – profesionalne električarske usluge. Električar opština Vračar obezbeđuje račun i garanciju za sve obavljene usluge. Vaš Električar Vračar.


Električar Vračar Tim obavlja sve električarske usluge na teritoriji Vračara i okoline. Naš tim sačinjavaju stručni električari velikog iskustva, koji svakom poslu pridaju posebnu pažnju. Dolazimo odmah po pozivu ukoliko je to potrebno (hitne intervencije), takođe imate mogućnost zakazivanja intervencije.



Električar Vračar Tim električarske usluge obavlja koristeći najmodernije alate i isključivo kvalitetan elektromaterijal. Na taj način, sa sigurnošću Vam garantujemo da sve naše usluge su obavljene prateći sve standarde sigurnosti.

Električar Vračar Tim već dugi niz godina uspešno obavlja sve električarske usluge na teritoriji Vračara i šire. Bilo da se radi o sitnim ili velikim elektro problemima ili kompletnoj adaptaciji elektroinstalacija u objekat, električar Vračar Tim to obavlja besprekorno.


ELEKTRIČAR VRAČAR

 • Stručna električarska usluga;
 • pouzdana usluga;
 • zagarantovan profesionalizam;
 • kvalifikovani električari;
 • moderni alati;
 • garancija i račun.

Ugradnja osvetljenja klub - Elektricar beograd tim

Električar MB Elektro – Vračar


ELEKTRIČAR VRAČAR

Naš Tim svakom poslu pristupa krajnje odgovorno i profesionalno što mogu da potvrde naši dugogodišnji klijenti. Naša firma je poznata po pouzdanoj usluzi, standardnim cenama i pedantnom radu.

Kao što smo iznad naveli, prilikom obavljanja naših usluga, koristimo dokazane a ne materijale sumnjivog kvaliteta. Pre svega zbog klijenta, zatim zbog nas, jer time osiguravamo kvalitet usluge na koji dajemo garanciju.

Električar Vračar – pojedine usluge

 • Izvođenje nove i popravka stare elektro instalacije;
 • Zamena i popravka elektro razvodnih ormana;
 • Ugradnja automatskih osigurača;
 • Ugradnja i popravka rasvete;
 • Servis i popravka: bojlera, šporeta, ta peci, elektro kotlova, veš mašina, klima uredjaja, i industrijske kuhinjske opreme.

ugradnja-novo-razvodnog-ormana-elektricar-beograd-2

Električar Vračar


DEŽURNI ELEKTRIČAR VRAČAR

Na usluzi Vam je dežurni električar Vračar 24h, dolazimo odmah po Vašem pozivu. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku preko celog dana i tokom noći. Dežuramo preko cele godine non stop, dolazimo na svaku adresu na Vračaru i u okolini.

Naš dežurni tim je spreman u svakom trenutku da dođe i efikasno obavi sve naše usluge. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Svoj posao obavljamo profesionalno i pedantno, prateći sve smernice naše struke. Budite slobodni da se oslonite na naš tim u svakom trenutku!

MB Elektro Tim svoje usluge obavlja na teritoriji Vračara i okoline. Svakako ako bude bilo zahteva za našim uslugama u drugim delovima Beograda, naše kolege će ih rado prihvaiti.

Vaš Električar BeogradTim