ELEKTRIČAR VRAČAR – profesionalne električarske usluge. Električar opština Vračar obezbeđuje račun i garanciju za sve obavljene usluge. Vaš Električar Vračar.


Električar Vračar Tim obavlja sve električarske usluge na teritoriji Vračara i okoline. Naš tim sačinjavaju stručni električari velikog iskustva, koji svakom poslu pridaju posebnu pažnju. Dolazimo odmah po pozivu ukoliko je to potrebno (hitne intervencije), takođe imate mogućnost zakazivanja intervencije.Električar Vračar Tim električarske usluge obavlja koristeći najmodernije alate i isključivo kvalitetan elektromaterijal. Na taj način, sa sigurnošću Vam garantujemo da sve naše usluge su obavljene prateći sve standarde sigurnosti.

Električar Vračar Tim već dugi niz godina uspešno obavlja sve električarske usluge na teritoriji Vračara i šire. Bilo da se radi o sitnim ili velikim elektro problemima ili kompletnoj adaptaciji elektroinstalacija u objekat, električar Vračar Tim to obavlja besprekorno.


ELEKTRIČAR VRAČAR

 • Stručna električarska usluga;
 • pouzdana usluga;
 • zagarantovan profesionalizam;
 • kvalifikovani električari;
 • moderni alati;
 • garancija i račun.

Ugradnja osvetljenja klub - Elektricar beograd tim

Električar MB Elektro – Vračar


ELEKTRIČAR VRAČAR

Naš Tim svakom poslu pristupa krajnje odgovorno i profesionalno što mogu da potvrde naši dugogodišnji klijenti. Naša firma je poznata po pouzdanoj usluzi, standardnim cenama i pedantnom radu.

Kao što smo iznad naveli, prilikom obavljanja naših usluga, koristimo dokazane a ne materijale sumnjivog kvaliteta. Pre svega zbog klijenta, zatim zbog nas, jer time osiguravamo kvalitet usluge na koji dajemo garanciju.

Električar Vračar – pojedine usluge

 • Izvođenje nove i popravka stare elektro instalacije;
 • Zamena i popravka elektro razvodnih ormana;
 • Ugradnja automatskih osigurača;
 • Ugradnja i popravka rasvete;
 • Servis i popravka: bojlera, šporeta, ta peci, elektro kotlova, veš mašina, klima uredjaja, i industrijske kuhinjske opreme.

ugradnja-novo-razvodnog-ormana-elektricar-beograd-2

Električar Vračar


DEŽURNI ELEKTRIČAR VRAČAR

Na usluzi Vam je dežurni električar Vračar 24h, dolazimo odmah po Vašem pozivu. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku preko celog dana i tokom noći. Dežuramo preko cele godine non stop, dolazimo na svaku adresu na Vračaru i u okolini.

Naš dežurni tim je spreman u svakom trenutku da dođe i efikasno obavi sve naše usluge. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Svoj posao obavljamo profesionalno i pedantno, prateći sve smernice naše struke. Budite slobodni da se oslonite na naš tim u svakom trenutku!

MB Elektro Tim svoje usluge obavlja na teritoriji Vračara i okoline. Svakako ako bude bilo zahteva za našim uslugama u drugim delovima Beograda, naše kolege će ih rado prihvaiti.

HITNE INTERVENCIJE ELEKTRIČAR VRAČAR

Brze hitne intervencije električar Vračar i okolina. Kolege dolaze u kratkom roku kod Vas i rešavaju sve vrste havarija. Bitno je da nas pozovete odmah čim primetite problem kako bi kolege došle što pre i na vreme. Time dobijamo na vremenu da rešimo svaki problem pre izbijanja havarije i velike materijalne štete. Što se tiče matrijalne štete, one su vrlo česte a pogotovo u situacijama kada klijent odlaže poziv elektirčaru. Stoga znajte da smo Vam uvek dostupni i na svakoj adresi na Vračaru i u okolini. Možete se slobodno osliniti na naše iskusne električare.

Donosimo sav potreban elektro materijal i sve rešavamo na licu mesta. Na Vama je da se smirite koliko god je to moguće i da prepustite našim profesionalcima da srede problem.

Kvalitet pre svega

Našem timu kvalitet predstavlja osnovu poslovanja, njime osiguravamo da naši novi klijenti odaberu baš nas za njihov električarski servis. Kvalitet je bio i ostaće bitna stavka u svakom poslovanju pa tako i u našem. Mada bi dodali da u našem poslu kvalitet mora biti ispoštovan zbog same prirode posla. Sa strujom i vodom ne bi trebali birati ništa osim visokog kvaliteta. Pogotovo kada je u pitanju struja, loše izvedena elektroinstalacija po objektu može da dovede do kratkog spoja i požara kada su moguće povrede pa čak i stradanje lica koja se tu nalaze.

Iz iznad navedenog Vam je jasno zašto je kvalitet važna stavka kada birate električara. Naš tim stoji iza svake svoje obavljenje usluge. Takođe, na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Ukoliko očekujete vrhunsku uslugu električara, na pravom ste mestu!

Vaš Električar BeogradTim