Ugradnja osvetljenja u kupatilu011/39-45-264 i 064/61-30-410


Električar Beograd Tim obavlja uslugu ugradnje osvetljenja u kupatilu, kako u novim kupatilima tako u starim gde je potrebno renoviranje.

Ukoliko želite da Vam kupatilo bude adekvatno osvetljeno, potrebna Vam je naša usluga –  ugradnja osvetljenja u kupatilu. Ugradnja osvetljenja nije jednostavan i lak posao, zapravo radi se o električnim instalacijama koje se moraju adekvatno instalirati. Pošto se električne instalacije ugrađuju u kupatilo gde je vlažna sredina, potrebna je posebna posvećenost poslu.

Kada je u pitanju ugradnja osvetljenja u kupatilu bitno je naglasiti da nestručna instalacija/ugradnja električnih instalacija može dovesti do požara. Apelujemo na građane da obrate pažnju kome/kojoj firmi daju dozvolu za ugradnju osvetljenja u kupatilu. Nakon ugradnje osvetljenja u kupatilu i završene adaptacije kupatila je obično kasno za ispitivanja instalacija i njihovom adekvatnom zamenom.

Električar Beograd Tim – Mb Elektro obavlja sve vrste električarskih radova, profesionalno prateći svetske norme i trendove. Budite sigurni da je ugradnja osvetljenja u kupatilu adekvatno obavljena.


U saradnji sa firmom VBT Fontana (www.vodoinstalateribeograd.com) – Vodoinstalateri Beograd Tim smo realizovali potpunu adaptaciju kupatila. Pomenuta firma je obavila vodoinstalaterske i keramičarske radove, dok smo mi obavili električarske radove.


Ugradnja osvetljenja u kupatilu – Električar Beograd Tim

Ugradnja osvetljenja u kupatilu – Električar Beograd Tim

Ugradnja osvetljenja u kupatilu – Električar Beograd Tim

MB Elektro – Električar Beograd Tim firma daje garanciju na sve električarske radove!

Vaš Električar Beograd Tim