Električar Novi Beograd – profesionalne električarske usluge. Račun i garancija za sve obavljene usluge. Dolazimo odmah po pozivu 24h na svaku adresu na Novom Beogradu.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Električar Novi Beograd Tim obavlja sve električarske usluge na teritoriji Novog Beograda i okoline. Naš tim sačinjavaju stručni električari velikog iskustva, koji svakom poslu pridaju posebnu pažnju. Električar Novi Beograd dolazi odmah po pozivu ukoliko je to potrebno, takođe imate mogućnost zakazivanja intervencije.

Možemo da postanemo Vaš električar, obezbedite pouzdanu uslugu električara u svako doba!

ELEKTRIČAR NOVI BEOGRAD

 • Profesionalne usluge;
 • pouzdan električar Novi Beograd;
 • dostupnost non stop;
 • dolazak u brzom roku;
 • stručni električari;
 • obezbeđivanje elektromaterijala;
 • garancija;
 • račun.

Naš tim električarske usluge obavlja koristeći moderne alate i isključivo kvalitetan elektromaterijal.

ELEKTRIČAR NOVI BEOGRAD USLUGE

 • Izvođenje nove i popravka stare elektro instalacije;
 • Zamena i popravka elektro razvodnih ormana;
 • Ugradnja automatskih osigurača;
 • Ugradnja i popravka rasvete;
 • Popravka i servis bojlera;
 • Servis šporeta;
 • Servis friždera;
 • Servis zamrzivača;
 • Servis ta peći;
 • Servis elektro kotlova;
 • Servis veš mašina;
 • Servis mašina za sušenje veša;
 • Servis mašina za sudove;
 • Servis klima uređaja;
 • Servis industrijske kuhinjske opreme (pica peći, friteze, industrijske mašine za sudove, industrijske rerne,
  industrijski šporeti, industrijske mašine za pranje veša…).

MB Elektro Tim daje garanciju na sve izvedene radove. Svaku uslugu vršimo prateći stroge standarde naše struke, profesionalno, pouzdano i kvalitetno. Proverite zašto smo jedan od najboljih električarskih servisa na Novom Beogradu i u okolini.


Ugradnja osvetljenja klub - Elektricar beograd tim

Ugradnja osvetljenja klub – Elektricar Beograd tim


O NAMA

Zašto baš mi? Sve ćemo Vam objasniti ispod.

Naš tim već dugi niz godina uspešno obavlja sve električarske usluge na teritoriji Novog Beograda i šire. Bilo da se radi o sitnim ili velikim elektro problemima ili kompletnoj adaptaciji elektroinstalacija u objektu, naš tim je potpuno spreman za to.

Nastali smo kao mali električarski servis pre više od 35 godina. Od prvog dana našeg poslovanja na Novom Beogradu, naš cilj je da svim građanima obezbedimo najbolju električarsku uslugu. U tome smo uspeli tad, taj uspeh održavamo do dana današnjeg. Od nas možete da očekujete premijum uslugu elektračara Novi Beorad i ništa ispod toga.

Budite sigurni u svog električara, od njega očekujte stručnost, račun i garanciju na sve usluge.

ELEKTRIČAR NOVI BEOGRAD STRUČNOST

Stručnost našeg tima je na zavidnom nivou i sada ćemo Vam napisati i zašto. Pre svega, naše kolege biramo na osnovu njihove želje da budu deo najboljeg tima. Zatim, njihovo stručno znanje prolazi naše rigorozne procene kako bi bili sigurni da su to buduće naše kolege. I zadnje a ne manje bitnije, jeste želja za napredovanjem i usavršavanjem.

Naši elektičari su izuzetno stručni majstori svog zanata, koji svom poslu pristupaju profesionalno. Svaku uslugu obavljaju najbolje moguće uz poseban fokus. Potpuno su opremljeni kako znanjem tako dobrim alatima da obave sve električarske intervencije.

NAŠI ALATI

MB Elektro Tim raspolaže najmodernijim alatima, poslednje generacije. Naš alat nam omogućava da svoj posao obavimo kako treba – kvalitetno i pouzdano. Ako želimo da našim sugrađanima pružimo najbolju uslugu, onda koristimo i najbolje alate. Naš alat redovno održavamo i unapređujemo kako se pojavljuju novi i bolji alati. Tako da pored stručnog usavršavanja našeg tima, usavršavamo i naš alat.

ELEKTRIČAR NOVI BEOGRAD NON STOP

Radimo 24 sata, preko cele godine, dolazimo u najkraćem vremenskom periodu na Vašu adresu bez kašnjenja i odlaganja. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku, dovoljno je da nas kontaktirate, sve ostalo ostavite nema. Rešavamo sve vrste električarskih problema i havarija na pouzdan i pravilan način.

Bitno je da reagujete na vreme kako bi sprečili veliku havari pa čak i nastanak požara. Šta god da primetite da Vam je sumnjivo u vezi struje, osigurača, instalacija, tehnike u Vašem domu ili poslovnom prostoru, pozovite nas odmah! Od naših dežurnih kolega ćete dobiti najbolji savet šta dalje da radite dok naša ekipa električara ne dođe na Vašu adresu.

Hitne intervencije električar Novi Beograd

Ako su Vam potrebne hitne intervencije električar Novi Beograd, pozovite nas odmah. Dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Vrlo smo brzi u dolasku i efikasni u radu. Rešavamo sve hitne situacije sa strujom, smanjujemo mogućnost havarije na minimim. Najbitnije je da nas pozovite odmah čim primetite da nešto nije u redu sa elektroinstalacijama. Nemojte zanemarivati probleme sa strujom, pozovite naš tim kako bi na vreme počeli sa rešavanje situacije.

Važna je Vaša brza reakcija i brz dolazak naših kolega.

Na Novom Beogradu imamo nekoliko naših timova koji su uvek spremni da dođu na bilo koju adresu na Novom Beogradu i u okolini. Tako da smo na vašoj adresi u vrlo kratkom roku. Imamo sve potrebne alate i zamenske delove da Vam odmah rešimo sve vrste havarija. Saniramo i menjamo sve vrste elektroinstalacija svih obima po hitnom postupku. Uvek se možete osloniti nas radi hitnih intervencija Novi Beograd.

Pozovite nas odmah!

O našim uslugama

Problem sa instalacijama struje je čest problem i zahteva brzu reakciju kako Vas, tako i nas. Bilo kakav problem sa strujom da imate, pozovite električara. Nemojte sami ništa popravljati, pošto je struja u pitanju možete se povrediti ili čak stradati. Materijalna šteta usled kratkog spoja može biti ogromna.

Zamena lustera, prekidača, osigurača ili utičnice spadaju u naše rutniske usluge poput ostalih. Na Novom Beogradu smo dostupni svim danima, dovoljno je da nas pozovete i da se dogovorite sa kolegama oko termina.

Zamena razvodnog ormana kolege vrše rutinski, kvalitetno. Ukoliko niste obezbedili razvodni orman, taj deo posla će kolege obaviti. Sa kolegama se dogovorite oko tehničkih detalja. Ako imate nedoumice, oslonite se na naše kolege, rado će Vam sve objasniti. Zamena razvodnog ormana je ozbiljna intervencija i nju obavlja isključivo električar – iskusni elektrčar.

Menjamo stare i dotrajale razvodne ormane ali i takođe i razvodne ormane koji su izgreli. Pojava da izgori razvodni orman je na žalost česta i vrlo opasna. Redovno se dešavaju požari na razvodnim ormanima na Novom Beograd ali i u drugim delovima grada. Najvažnije je da reagujete na vreme, time se dobija dovoljno vremena da se spreči havarija.

Ugradnja i zamena elektroinstalacija Novi Beograd, zakažite intervenciju i do nekoliko dana u napred. Montaža instalacija struje u stanu, zgradi, kući ili poslovnom prostoru.

Tu smo za vas, oslonite se na nas.

Sve električarske usluge

Mi obezbeđujemo sve električarske usluge, profesionalno obavljene uz obavezan račun i garanciju. MB Elektro je ozbiljna firma i svaku uslugu vrši adekvatno i svakom klijentu posvećuje posebnu pažnju. Kolege će Vas rado saslušati i odgovoriti na sva Vaša pitanja. Ukoliko Vam je potreban profesionalan savet u vidu kupovine elektromaterijala ako baš želite da Vi obavite taj deo posla, kolege Vam stoje na raspolaganju. Kao što smo već naveli, sav elektromaterijal mi dopremamo ali ukoliko klijent želi to da obavi, naravno da je to u redu. Važan je kvalitet, to uvek imajte na umu.

Sve električarske usluge na jednom mestu, kvalitetno i bezbedno. Naše kolege su vrsni električari, rešavaju vrlo efikasno bilo koju vrstu problema i izvode sve radove na elektromreži striktno prateći ugovorene rokove. Potrudićemo se da svakom našem klijentu maksimalno izađemo u susret koliko god je to moguće.

Naš tim električara Vam je na raspolaganju uvek i svuda na Novom Beogradu i u okolini, računajte na nas.

Bilo da Vam je potreba ugradnja led osvetljenja u stanu ili zamena instalacija struje, možete nas angažovati u terminu koji Vama odgovara. Prihvatamo sve obime usluga, bez obzira da li se radi o fizičkom licu ili firmi. Pravnim licima pružamo sve naše usluge u bilo koje doba dana i noći.

Pouzdanost pružene usluge

Kada su u pitanju električarske usluge, pouzdanost i kvalitet su presudni. Nema prostora greškama ili nesigurnim električarima. Kako bi osigurali kvalitet, neophodno je da angažujete ozbiljnu električarsku firmu koja zapošljava samo proverene i iskusne električare, izdaje račun i garanciju na sve obavljene usluge. Takve firme postoje na Novom Beogradu i mi smo među njima.

Svakom klijentu pružamo posebnu pažnju od momenta poziva i razgovora sa našim operaterima pa do čina vršenja usluge od strane naših električara. Pored pouzdanosti usluge, pružamo Vam profesionalne savete kako bi izbegli neprijatne i opasne situacije sa strujom.

Naš tim električara Vam je uvek na raspolaganju!

Vaš Električar Novi Beograd Tim