Električar Zvezdara – profesionalne električarske usluge. Električar Zvezdara, povoljne cene i garancija na sve usluge. Električar Zvezdara – 011/39-45-264


Električar Zvezdara Tim obavlja sve električarske usluge na teritoriji Zvezdare i okoline. Dostupni smo 24 sata – non stop radi hitnog dolaska. Kod nas imate mogućnost zakazivanja naših usluga i do nekoliko dana unapred. Dostupni smo svim danima u godini, dolazimo u tačno zakazano vreme bez odlaganja.

Električar Zvezdara Tim se sastoji od obučenih i iskusnih električara, koji svoj posao obavljaju profesionalno i pedantno. Naše kolege svakoj intervenciji pristupaju sa posebnom pažnjom, poštujući interna pravila naše firme.


ELEKTRIČAR ZVEZDARA

 • Profesionalne električarske usluge;
 • hitne intervencije;
 • pouzdana usluga;
 • kvalifikovani električari;
 • kompletne električarske usluge;
 • kvalitetni elektro materijal:
 • račun (električar Zvezdara);
 • garancija.

ELEKTRIČAR ZVEZDARA USLUGE

 • Izvođenje nove i popravka stare elektro instalacije;
 • Zamena i popravka elektro razvodnih ormana;
 • Ugradnja automatskih osigurača;
 • Ugradnja i popravka rasvete;
 • Popravka i servis bojlera;
 • Servis šporeta;
 • Servis friždera;
 • Servis zamrzivača;
 • Servis ta peći;
 • Servis elektro kotlova;
 • Servis veš mašina;
 • Servis mašina za sušenje veša;
 • Servis mašina za sudove;
 • Servis klima uređaja;
 • Servis industrijske kuhinjske opreme (pica peći, friteze, industrijske mašine za sudove, industrijske rerne,
  industrijski šporeti, industrijske mašine za pranje veša…).

Električar Zvezdara Tim daje garanciju na sve izvedene radove.Sve intervencije obavljamo (Električar Zvezdara) prateći stroge standarde naše struke, koristeći isključivo kvalitetan elektromaterijal. Pored navedenog, koristimo moderne alate koji našu uslugu dižu na poseban nivo.

Električar Zvezdara – hitne intervencije

Naš tim električara je dostupan tokom celog dana i noći radi svih električarskih usluga. Radimo 24 sata, preko cele godine. Dolazimo odmah po pozivu na Vašu adresu bez kašnjenja i odlaganja. Donosimo potreban elektromaterijal ili ga obezbeđujemo nakon analize lokacije. Hitne intervencije električar Zvezdara tim raspolaže dežurnim kolegama koje su u svakom trenutku spremne da obave sve električarske intervencije. Odlično poznajemo Zvezdaru pošto poslujemo na njenoj teritoriji više od 30 godina.

Na naš tim možete da se oslonite u svakom trenutku, očekujte od nas kvalitetnu i pouzdanu uslugu non stop. Sve naše usluge obavljamo brzo i pedantno uz garanciju i račun. Budite slobodni i kontaktirajte nas kada Vam to odgovara, naše kolege će Vam uvek odgovoriti na poziv i obezbediti pouzdanog električara.

Električar Zvezdara – pravna lica

Električar Zvezdara tim sarađuje sa velikim broj pravnih lica sa Zvezdare i okoline. Našim saradnicima predstavljajmo pouzdanog saradnika na koga se mogu osloniti u bilo kom trenutku. Obezbeđujemo tehničku podršku 24 sata svim našim saradnicima. Svim našim starim saradnicima obezbeđujemo posebne uslove poslovanja.

Sarađujemo sa upravnicima zgrada kojima obezbeđujemo kvalitetnu uslugu u svakom trenutku. Održavamo veliki broj stambenih zgrada na teritoirji Zvezdare i okoline.

Električar Zvezdara – adekvatna usluga

Električar Zvezdara obezbeđuje visokokvalitetne električarske usluge na koje izdaje garanciju i račun. Naše timove čine kvalifikovani električari velikog iskustva, time čine  da naš tim nudi najkvalitetnije usluge na teritoriji Zvezdare i celog Beograda (električar Zvezdara). Nama je kvalitet usluge na prvom mestu, po čemu smo poznati. Od prvog dana našeg poslovanja pa do danas, kvalitet usluge nam ne opada i na to smo posebno ponosni.

Pod adekvatnom uslugom podrazumevamo da se na adresu klijenta stigne u dogoverno vreme, da se usluga obavi na najbolji način i da klijent bude zadovoljan. Na taj način posluje naša firma i u tome smo uspešni.

Svim našim klijentima obezbeđujemo najbolju električarsku uslugu, garanciju i račun.

Zakažite intervenciju danas

Budite slobodni da nas kontaktirate još danas ukoliko su Vam potrebne naše usluge. Kolege su Vam uvek na raspolaganju ali svakako imate mogućnost da zakažete električarsku intervenciju kada Vama najviše to odgovara. Kolege će ispoštovati svaki Vaš dogovor.

Sve naše usluge možete da rezervišete, sem hitnih intervencija kada je najbitnije da kolege pozovete na vreme kako bi na vreme došle i sprečile nastanak havarije i materijelne štete. Bez obzira koji je dan u sedmici ili doba dana ili noći, naše kolege su Vam na raspolaganju.

Električarske usluge – pokrivenost

Centar Grada

Stari grad

Savski Venac

Vračar

Palilula

Voždovac

Zemun

Novi Beograd

Čukarica

KVALITET USLUGE

MB Elektro Tim obezbeđuje kvalitet usluge, na sve usluge izdajemo račun i garanciju. Kvalitetom se vodimo od prvih dana našeg poslovanja, do danas nemamo reklamacije na naše usluge baš zahvaljujući tome. Kolege su nam vrsni električari koji sve usluge vrše na najbolji mogući način. U tome nam pomaže moderan alat i kvalitetan elektromaterijal. Naši stari klijenti prepoznavši kvalitet naše usluge nas angažuju i radi novih izmena, zamena i popravki na električnim instalacijama.

Računajte na nas u svakom trenutku i radi hitnih intervencija što smo Vas već i naveli. Tu smo za Vas non stop, kada je brz dolazak električara i njegov efikasan rad od velike važnosti. Kolege kvalitetno i pouzdano obavljaju sve elektrčarske usluge svih obima. Možete da se osloniti na nas na celoj teritoriji Zvezdare i okoline.

Opremljenost

Svi naši timovi su potpuno opremljeni da obave sve naše usluge krajnje efikasno i kvalitetno. Kao što smo već spomenuli raspolažemo najmodernijim alatima koji nam omogućavaju da budmeo još efikasniji i bolji. U našoj struci pre svega profesionalan i moderan alat je neophodan kako bi se posao vršio adekvatno i sigurno. Naš tim u tom polju ulaže velike napore da svaki naš električar bude maksimalno opreljen kako bi svim svojim klijentima pružio najbolju moguću uslugu.

Uvek smo dostupni i spremni da Vam izađemo u susret ako je potrebno da kolege dođu po hitnom postupku. Važno je da se možete u potpunosti osloniti na naše električare bez obzira na tip usluge i obim radova.

Vaš Električar Beograd Tim